TMG SOLUTIONS GROUP
 
  |                   POČETNA                  |         PRODAJNI PROGRAM          |                   KONTAKT                  |    
  MEPOS  
   
PRIMENA
   
TEHNOLOGIJA
   
PROIZVODI
   
MONTAŽA
   
PREZENTACIJE
   
O KOMPANIJI MEPOS
 
MEPOS :: Montaža
 
MONTAŽA
 

 

 

Metalopolimerne cevi naše proizvodnje, za razliku od metalnih cevi, na polaganju ne zahtevaju zaštitu od korozije i katodnu zaštitu, što značajno smanjuje vreme i ekonomske troškove. Zbog činjenice da je težina po metru naše cevi je oko 1/3 težine po metru čelične cevi, nema potrebe da se koristi specijalna oprema za postavljanje i montažu cevovoda. Ovo ima značajan ekonomski efekat.

Kvalitetna ugradnja obezbeđuje trajnost i najavljene tehničke karakteristike cevovoda. Ugradnja cevovoda proizvedena od strane naše podružnice OOO «Sever-Stroj», ispunjava sve tehničke uslove i RD prilikom instalacije cevi. Osnovni način spajanja cevi prilikom ugradnje je sučeono zavarivanje cevi, gde veliki značaj ima kvalitet vara. Za instalaciju cevi kompanija «Sever-Stroj» ima svu potrebnu tehničku opremu i specijalno obučeno osoblje, koje omogućava da se izvrši kvalitetna ugradnja cevovoda.

 

 
 
Vrh stranice
 
 

 
PIROHIMIKA
TMG SOLUTIONS GROUP :: PIROHIMIKA
Pogledajte detaljnije
  TMG SOLUTIONS GROUP  
MEPOS
TMG SOLUTIONS GROUP :: MEPOS
Pogledajte detaljnije
 

  TMG Solutions Group ::  Prodajni program  ::  Kontakt  ::     
 
Copyright © 2014. TMG Solutions Group d.o.o. Beograd - Srbija